Rólunk

Az 1993-ban alakult cégünk kezdetben fax és voice-mail áramkörök tervezésével, gyártásával foglakozott. Kaputelefon elektronikákat 1994 óta készítünk. Erősítőket, kiegészítő áramköröket tervezünk, gyártunk, forgalmazunk.

A spanyol FERMAX céggel történő együttműködés keretén belül készítettük a City Line ’1+n’-es rendszereket, kültéri egységeket és saját, illetve FERMAX műanyag házba épített lakáskészülékeket.

Forgalmazott termékeinket digitális rendszerekkel továbbá elektromos zárakkal, síktapadó mágnesekkel és a hozzájuk kapcsolódó szerelvényekkel, kiegészítő áramkörökkel bővítettük. Jelenleg bő kínálattal rendelkezünk a szintén spanyol, DORCAS cég elektromos záraiból.

Célunk olyan, elsősorban saját és hazai gyártású, megbízható minőségű termékek forgalmazása, amelyekhez folyamatosan biztosított az alkatrész utánpótlás és a javítási szolgáltatás. Garanciát a munkánkhoz immár két évtizedes ügyfélkörünk folyamatos visszajelzései jelentik.

Fejlesztéseink során a telepítők, viszonteladók építő jellegű tanácsaira a jövőben is számítunk, munkájukat igyekszünk támogatni.

Tevékenységükhöz ezúton is sok sikert kívánok!

 

asd

Károlyi Imre ügyvezető